Hvilke rettigheder har du – når du er ung og har et handicap?

Foreningen 22q11 Danmark inviterer til et temamøde med handicapkonsulent Inge Louv, hvor vi sætter fokus på rettigheder for unge og vokse over 18 år.

Arrangement afholdes d. 12. april 2023 fra kl. 17:00-19:00. Der vil blive serveret kaffe/the, vand samt en sandwich Du kan tilmelde dig her Hvilke rettigheder har du – når du er ung og har et handicap?  senest d. 8. april – tilmelding nødvendig. Der vil også være mulighed for at deltage online. Ved tilmelding fremsendes et link.

Arrangementet afholds på Rygårds Alle 20 (rødt murstenshus med tegltag), som ligger bare 5 min. fra Hellerup S-tog station. Er du i bil er, der også mulighed for at parkere på vejen foran huset – eller på veje i nærheden.

Vi håber, at se så mange så muligt til en spændende og vigtig snak om rettigheder.

Bh

22q11-Danmark

Du kan læse mere om Inge Louv på vores hjemmesiden.

Kort om Inge Louv 

Inge er uddannet socialrådgiver fra Den sociale Højskole i København i 1984 og har efterfølgende bl.a. afsluttet efteruddannelsen ”Socialt arbejde med handicappede” fra Den sociale Højskole og ”Voksenunderviseruddannelsen” i 2004-05 på Frederiksberg Seminarium. Inge har igennem mange år arbejdet med børn og familier, og siden 1992 med fokus været på børn, unge og voksne med handicap og deres familier. Inge har derudover bl.a. været faglig leder i en kommunal handicapafdeling og har endvidere været ansat på en børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling, Center for Små Handicapgrupper, i Landsforeningen LEV og i Gigtforeningen. Inge har undervisningserfaring fra kommuner, uddannelsessteder, brugerorganisationer og forældre- og pårørendegrupper. Siden midt i 2005 har hun været selvstændig socialrådgiver og handicapkonsulent med opgaver i kommuner, private tilbud for mennesker med handicap, handicaporganisationer m.v.

Inge har 2 gange holdt oplæg på vores familie weekend, hvor hun har talt om samarbejde med sagsbehandler og rettigheder op til 18 år.