Kære medlemmer

 

Hermed en sommerhilsen fra foreningen. Vi har meget at fortælle.

 

Kontingent opkrævning

Først en bøn. Vi har haft store problemer med kontingentopkrævningerne og er derfor overgået til et nyt system med dankort. Vi skal derfor bede alle medlemmer om at registrere deres dankort i vores medlemssystem (det er sikkert!), samt at betale udestående kontingent. Udestående kontingent betales fra siden ”Min side” (Min side – 22q11 Danmark).

Det er vigtigt, at man registrer dankort for alle medlemmer – børn som voksne.

Spørgsmål bedes rettes til Lars på kasserer@22q11.dk.

Vi ved godt, at det er lidt besværligt, men vi håber og beder for jeres support. TAK!

 

Familieweekend

Nu er restriktionerne heldigvis ved at være ophævede, og vi er klar med et spændende familiekursus. Programmet og tilmeldingen er klar.

I år har vi fået Prof. Ann Swillen fra Leuven Universitet i Belgien til at komme til Danmark. Ann er en de førende eksperter indenfor 22q11 med en meget bred viden og mangeårig erfaring på  området – så helt klart meget interessant at høre på. Ann vil være hos os det meste af lørdagen og dele viden og gode råd.

Tilmeld jer allerede nu på her : Familieweekend 2021 – 22q11 Danmark

 

Fagseminar

Nu hvor Ann Swillen kommer til landet benytter vi også lejligheden til at invitere fagpersoner til et 22q11 foredrag. Ann vil fortælle om 22q11 samt de erfaringer hun har gjort sig på det center, som hun driver.

Foredraget retter sig til alle fagpersoner, der beskæftiger sig med personer med 22q11. Foredraget afholdes på Rigshospitalet i København, men det vil også være muligt at deltage online ved tilmelding.

Se mere her : Fagseminar 2021 – 22q11 Danmark

Her finder I også en invitation til fagseminaret, som vi opfordrer jer at dele med de fagpersoner, som er i berøring med jer eller jeres børn og unge. Det kan være pædagoger, lærere, PPR, læger eller andre. Dette er en rigtig god mulighed for at få udbredt mere viden og erfaring med 22q11 iblandt vores fagfolk

Vi håber meget, I vil støtte op om dette arrangement og vil dele det vidt og bredt!

 

Bestyrelsen

Årets generalforsamling nærmer sig. I den forbindelse har vi et par ledige pladser i bestyrelsen. Vi er på udkig efter nogle personer, der har overskud i hverdagen til at yde en frivillig indsats. Som bestyrelse ser vi ind i en spændende periode, hvor vi håber at komme i gang med at etablere en mere moden organisation for foreningen. Dette skulle gerne betyde, at vi kan få tilført ekstra ressourcer til at løfte flere tilbud til vores medlemmer, samt forbedre udbredelsen af kendskabet til 22q11. Arbejdet kommer til at omhandle bl.a. fundraising, udvikling af en organisationsstrategi og projektledelse. Er dette discipliner, som du allerede mestre og gerne vil sætte i spil; eller discipliner du gerne vil udvikle – så meld dig som kandidat.

Vil du vide mere kontakt Jesper på formand@22q11.dk

 

Til sidst ønsker vi jer en rigtig god sommer.

 

Med venlig hilsen

22q11 Danmark