Godt nytår fra os i bestyrelsen.

Vi vil gerne benytte det nye år til at fortælle om hvad der kommer til at ske i løbet af året i foreningen.

 

Unge træf

Vi har længe gerne ville tilbyde noget til vores unge medlemmer. For at komme i kontakt med de unge vil vi gerne arrangere en kom-sammen. Se mere her og man kan allerede tilmelde sig.

Hyggelig eftermiddag for foreningens unge (17-25 år)

Gå/Hjem møde i København og Århus

Vi vil i år arrangere to gå/hjem møder, et i Jylland og et i København. Vi har endnu ikke de endelige datoer og program men vi regner snart med at kunne melde noget ud.

 

Weekend kursus

Igen i år holder vi weekendkurset på Fredericia Vandrehjem. Det bliver weekenden den 19-20 september.

Ann Swillin har meldt sin ankomst!

For jer der ikke kender hende, er hun en kapacitet indenfor behandling af børn og unge med 22q11. Hun er professor i psykologi.

 

22q at the Zoo

Igen I år samles vi i zoologisk have i Givskud og København. I år mødes vi d. 17. Maj.

Vi vil prøve at samle lidt flere i år …. Mere information følger.

 

November kaffe

Vi skal selvfølgelig mødes til en hyggesnak, kaffe og kage.

 

På hjemmesiden vil vi løbende tilføje relevante artikler. Blandet arbejder vi på en artikelrække baseret på den Europæiske konference der blev afholdt i Novemeber 2019 i Barcelona.

Vi kommer til at sende en eller to spørgeskema undersøgelser ud i læbet af året. Vi vil rigtig gerne vide mere om jer medlemer samt hvordan vi bedre kan tilbyde jer hvad der er behov for. Vi håber at I vil støtte op om dette.

Som vi tidligere har fortalt har TV Glad været i gang med at producere en tv udsendelse omkring 22q11. De nu færdig og den ligger nu online på www.tv-glad.dk. Et stort tak til dem af jer der har deltaget i optagelserne.

Vi håber at se jer i løbet af i år.

Bestyrelsen