Så er vi endelig klar med vores nye hjemmeside. Med denne side får vi et nyt look og en masse nye funktionaliteter til glæde for vores medlemmer.

Nyt look

Vi har fået lavet et nyt logo som er mere tidsvarende, samtidig med at vi har fået lavet et hjemmeside design der passer til hvad der forventet i dag. Siden er tilpasset så den kan ses ordentligt på alle de brugte platforme.

Ny funktionalitet

For fremtiden vil det være her vi kommunikerer med vores medlemmer. Alle eksisterende medlemmer vil automatisk blive oprettet som brugere indenfor den nærmeste fremtid (hvis man ikke kan vente kan man oprette sig selv og angive at man allerede er medlem – så får du ikke endnu en kontingentopkrævning). Alle nye medlemmer opretter deres medlemskab på denne side.

Der er på siden gode muligheder for at lave self-service – det vil sige reset af password, ændre email address osv.

Vi har mange gange snakket om at det kunne være interessant at finde andre medlemmer i nærområdet. Vi har tilføjet en funktionalitet så man kan se alle medlemmerne på et kort og få deres kontakt information (kun hvis man har tilladt dette).

Vi har tilføjet et arrangement modul så det bliver nemt at fortælle om fremtidige arrangementer samt at tilmelde sig disse.

Vi har bibeholdt informationssiderne og er i gang med en større overhaling af disse. Forvent opdateringer i løbet af vinteren.

En vigtig ændring med siden er at den er bygget op omkring nyheder/indlæg. Dette vil bruge til at skabe noget mere liv på siden samt sikre at relevant information deles med medlemmerne og gemmes for fremtidig søgning. Et eksempel kunne være et indlæg om vækstkurver for børn med 22q11. Dette indlæg vil blive sendt ud til alle medlemmer der har tilmeldt sig nyhedsbrev-funktionen. Desuden vil man altid kunne søge i indlægsdatabasen. Bestyrelsen vil gøre en indsats for at komme med løbende indlæg men opfordrer professionelle samt medlemmer om at komme med relevante indlæg. Dette kan vidensdeling eller fortællinger fra hverdagen.

Der er kommet en webshop funktion. Lige nu er den til at bestille vores flyer samt tilmelding til betalingsarrangementer – men vi vil komme med mere senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *