Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Familieweekend 2024

07/09 @ 9:00 - 08/09 @ 13:00

22q11 Danmark holder i år familieweekend / kursus den 7. – 8. september 2024. Kurset har til formål at præsentere den nyeste viden om 22q11 Deletion Syndrome og give forældre og evt. bedsteforældre eller andre redskaber til at forstå vores børns udfordringer og til bedre at kunne hjælpe dem i hverdagen.

Kurset

Vi har igen i år valgt, at præsentere et alsidigt program, der indeholder  forskellige emner, som enten vi i bestyrelsen har fundet interessante og relevante  eller som foreningens medlemmer selv, har haft et ønske om at høre mere om. Indholdet tilgodeser både familier med nydiagnosticerede børn og familier med børn og unge, der har haft diagnosen i flere år.

For forældrenes vedkommende kan I i år glæde jer til et foredrag med Dr. Ania Fiksinski – Psykolog og forsker fra Holland. Anias forskning fokuserer sig på at forstå kognitive og adfærdsmæssige forløb i sammenhæng med 22q11 på tværs af aldersgrupper for at forstå sammenhængen af udfordringer livet igennem. Ania har også været med til at udvikle de små, men meget vigtige youtube klip (MOOC) der beskriver 22q11 på en fantastisk god og lærerig måde. 

Vi byder i år også velkommen til Sisse & Camilla fra Center for Psykoedukation og Læring der vil fortælle og give redskaber til de udfordringer, vores børn kan møde i hverdagen med det sociale sammenspil, skole og hjernens executive funktioner såsom tidsfornemmelse etc. 

Til at afslutte årets familieweekend vil Laurits, der lever med 22q11, og netop har været i forløb hos Center for Psykoedukation og Læring, fortælle om hvordan det har ændret hans tilgang til livet og hvad han kan tage med sig fremover.

I år afholdes kurset på Danhostel Svendborg. I kan se mere om stedet på: https://danhostel-svendborg.dk/

Børnepasning

Der vil i år være mulighed for at få passet jeres børn på stedet. Vi har samlet en lille flok børnepassere, der er kvalificerede til at løfte opgaven, og som vil sørge for at jeres børn får et par gode dage, og bliver aktiveret, mens vi forældre deltager i programmets forskellige foredrag.

I år vil vi lave et børneprogram så man inden weekenden ved hvad man kan forvente og så vi sikre at alle for en sjov og aktiv weekend.

Børnepasserne er frivillige og skal kunne passe alle børn i en samlet gruppe. Børnepasserne er derfor ikke hjælpere og har ikke mulighed for kun at tage sig af kun ét barn. Hvis I har meget pasningskrævende børn, bør I derfor enten selv arrangere børnepasning eller selv deltage i børnepasningen. Hvis der deltager børnepasser, bedes dette anføres på tilmeldingen.

Pris og tilmelding

I år vælger foreningen at sænke priserne i håbet om at se endnu flere.

Pris pr. voksen:                                                          kr. 700

Pris pr. barn (under 12 år):                                         kr. 350

Pris pr. barn (under 2 år): kr. 0

 

Deltagerafgiften inkluderer undervisning, ophold, forplejning og børnepasning.

Forplejning inkluderer:

Lørdag – Morgenbuffet, Frokost inkl. 1 øl / vand, Kaffe/te m. kage, Middag 2 retter excl. drikkevare

Søndag – Morgenbuffet, Frokost inkl. 1 øl / vand

Der er plads til 4 personer per værelse med mulighed for en ekstra opredning. Alle familier får deres eget værelse.

Bemærk, at det er en forudsætning for deltagelse, at man er medlem af foreningen. Dette gælder dog ikke eventuelle hjælpere. Indmeldelse kan ske på www.22q11.dk/bliv-medlem

Kontakt Jesper (jesper@22q11.dk), hvis der er spørgsmål til indkvarteringen.

Deadline for tilmelding er fredag den 16. august 2024. Vi gør opmærksom på at tilmeldingen er bindende.

Tilmelding her: https://22q11.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/141449

Endeligt program for weekenden vil blive tilsendt efter tilmeldingsfristens udløb og senest en uge før kurset. 

På kurset afholder vi også foreningens årlige generalforsamling. Indkaldelsen fremsendes separat.

Vi håber, at I vil synes, at programmet for weekenden er interessant og at I har lyst til at deltage i weekenden. Vi ved fra de foregående år, at familierne har haft stort udbytte af kurset, og at weekenden har været til stor glæde for både børn og voksne. 

Detaljer

Start:
07/09 @ 9:00
Slut:
08/09 @ 13:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Danhostel Svendborg
Vestergade 45
Svendborg, 5700
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside